Bemutatkozás

A Magyar Tőzsde Klub egy zártkörűen működő klub. Sikeres klub. Egyetlen céllal jöttünk létre, az pedig nem más, mint a pénzcsinálás. Aki tőzsdén kereskedik, az tudja, hogy csapatban sokkal jobban lehet kereskedni, ezáltal sokkal több pénzt is lehet csinálni. Az egyik tőzsdepszichológiai mondás szerint a befektető legnagyobb ellensége saját maga a befektető. Sajnos ez így van. Vannak olyan helyzetek amikor az ember saját magát beszéli le egy jó (profitos) pozícióról, vagy éppenséggel saját magát beszéli rá egy rossz pozícióra. És ezek miért történnek? Azért, mert nem tudja megosztani a gondolotaiat, nem tudja feltenni a releváns kérdéseit hozzáértő, kompetens embernek vagy embereknek.

Ezért alapítottuk meg ezt a klubbot. Itt összegyűlhetünk, megoszthatjuk gondolatainkat, elemzéseinket több szem többet lát alapon. És ez működik! Azért is zártkörű a klub, mert ezt a sikerességet meg akarjuk őrizni. Ezt pedig csak úgy tudjuk megőrizni, ha “megszűrjük” a tagokat, hogy ténylegesen csak a valós életben is kereskedő, sikeresen kereskedő emberek legyenek a tagok, akik tényleg értenek a tőzsdéhez és nem csak messziről ugatják, mint a legtöbb fórum hozzászólói (persze tisztelet a kivételnek).

A nálunk végzett hallgatók, azonnal felvételt nyernek a Magyar Tőzsde Klubba, így egy nagy kereskedő csapat tagjává válnak.

Mi a minőségre utazunk és nem a mennyiségre.